Facebook adverteren voor beginners

Facebookadverteren voor beginners uitgelichte afbeelding

‘Als je niet zelf een expert bent in Facebook adverteren begin er dan niet aan’. Dat is wat je vaak hoort als je vraagt hoe je kunt beginnen met adverteren op Facebook. Weet je wie dat vooral zeggen? Die dure experts die zichzelf aan jou willen verhuren. Maar die experts hebben ook wel gelijk, want ik zie te vaak dat online ondernemers geld in de sloot gooien als ze zelf aan gaan klooien om Facebookadvertenties online te zetten.

Slechte afbeeldingen, niet de juiste teksten en al helemaal niet de juiste doelgroep. En Facebook is de lachende derde. Want die incasseert het bestede advertentiebudget wel hoor, graag zelfs.

Maar er is natuurlijk ook een andere kant. Want niemand kan iets zomaar ineens. Iedereen is ooit een beginner geweest in iets waar hij/zij nu heel goed in is. Misschien zelfs wel expert in is geworden. En als je niets probeert dan zal je ook nooit weten of je het wel of niet kunt. En nog belangrijker: of je het wel of niet leuk vindt om zelf te doen.

Goed nieuws, je kunt nu leren Facebook adverteren voor beginners

Wist je dat je al met een euro per dag kunt adverteren op Facebook? Sterker nog, ik heb het maandenlang voor een klant gedaan. 2 Euro per dag en daar hebben we een behoorlijke groei van onze mailinglijst mee gekregen. Nu zitten we op 10 euro per dag, maar we zijn ooit begonnen met slechts 2 euro per dag. Daar kun je je dus echt geen buil aan vallen.

Wat ik daar mee wil zeggen: je kunt het altijd proberen. Maar dan wel met een expert achter je die je helpt om de juiste dingen te doen. Ik weet een goeie voor je en die geeft in november een GRATIS Facebook Advertentie Vierdaagse. Birgit Luijk neemt je in 4 opeenvolgende dagen tijdens 4 mega waardevolle Masterclasses mee in de wondere wereld van Facebook adverteren. En in die 4 dagen maak jij je eerste advertentie op Facebook.

Programma van de GRATIS Facebook Advertentie Vierdaagse

Facebookadverteren voor beginners uitgelichte afbeelding

Dag 1 (op 16 november 2020) -> hoe je een kansrijke doelgroep samenstelt.

Dag 2 (op 17 november) -> leer je hoe je teksten schrijft waarmee jouw advertenties gaan scoren.

Dag 3 (op 18 november) -> ga je je eigen campagne opzetten en kan je advertentie live.

Dag 4 (op 19 november) -> ontdek je hoe je kunt opschalen (mocht je dat willen natuurlijk) en mag je vragen stellen. Heel handig, want je gaat vast tegen zaken aanlopen die niet lukken en dan kan je dat meteen aan de experts voorleggen.

Ook al ga je alsnog niet adverteren, dan heb je toch mooi weer iets geleerd

Deze Facebook Advertentie Vierdaagse is niet alleen interessant als je zelf wilt gaan adverteren. Zelfs als je dat niet wilt ontdek je belangrijke informatie tijdens deze trainingen, namelijk:

  • Als jij liever een marketingbureaus of freelancer inhuurt dan wil je wel snappen wat zij (ongeveer) doen;
  • Je herkent een goede tekst en weet wat er nodig is voor een goede tekst;
  • Je hebt beeld bij welke doelgroepen jij wilt gebruiken en je kunt ook tegengas geven als degene die voor jou de Facebookads maakt niet doet wat jij voor ogen hebt;
  • Je wilt zelf in controle zijn voor het resultaat van je advertenties en snappen wat er gebeurt;
  • Heb jij zelf in de gaten of je kunt opschalen voor nog meer leads & klanten.

Belangrijke informatie voor de vierdaagse

Wat zo fijn is aan deze training om te leren Facebook adverteren voor beginners is dat het live trainingen zijn. Uiteraard wel online, maar deze live training geeft je de mogelijkheid om direct vragen te stellen.

Verder wordt de training opgenomen en blijven de video’s beschikbaar tot 27 november 2020. Je hoeft dus niet per se van 16 tot en met 19 november aanwezig te zijn. Je kunt ook later de masterclasses terugkijken.

Super waardevol: je krijgt feedback en support van Facebook advertentie experts en andere ondernemers in de community.

Is de GRATIS Facebook Advertentie Vierdaagse ook voor gevorderen?

Je zou het niet verwachten, maar ja, de Facebook Advertentie Vierdaagse is ook voor gevorderden. Waarschijnlijk weet je dan al hoe je een doelgroep maakt, hoe je goede teksten schrijft en hoe je een Facebookadvertentie maakt. Voor jou zit de waarde in de laatste Masterclass: het opschalen. In deze fase worden de meeste fouten gemaakt en dat wil je voorkomen. Hoe goedkoper je je advertenties kunt houden, met daarbij natuurlijk zo goed mogelijke resultaten, hoe liever je het hebt toch!

Dus ben je al wat meer gevorderd, schrijf je dan ook zeker in. Watch and learn. Ik heb het zelf ook, als ik maar 1 golden nugget in de masterclasses vind dan is het voor mij een geslaagde training.

Ondertussen ben ik zelf ook al behoorlijk vergevorderd op het gebied van Facebook adverteren. Ik heb er al verschillende artikelen over geschreven. Lees hier verder

Facebook adverteren voor beginners

Wil jij meedoen met de Facebook advertentie vierdaagse

Klik dan op onderstaande knop en lees meer.

Rinie van Driel en Liesbeth de Korte (2)Je las een blog van ons:
Rinie van Driel (visuals): www.rinievandriel.nl
en Liesbeth de Korte (tekst): www.liesbethdekorte.nl

Elke twee weken een soortgelijk artikel in je mail? Dat kan: meld je hier aan. Dan krijg je meteen als bonus mijn e-book over de Online Business Bouwer Methode. Gratis natuurlijk!

Wil je reageren? Dat mag altijd, dat kan hieronder. Delen mag natuurlijk ook. Graag zelfs.

Categorie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *