Kennisbank van Online Business Bouwer

Welkom in de OnlineBusinesBouwer.nl kennisbank. In de kennisbank vind je allemaal artikelen die je helpen om een online business te bouwen die voor jóú werkt. Ik zal deze artikelen continu aanvullen en mis je iets dan nodig ik je van harte uit om het aan me te vragen. Dan voeg ik het antwoord zo snel mogelijk voor je toe (mail naar liesbeth@vabenesupport.nl).

Klik op de linkjes hieronder om door de kennisbank te navigeren:

Op zoek naar een nieuw verdienmodel? Check deze:

Laat je bedrijf groeien:

Waar iedere ondernemer voordeel uit haalt:

Goed om te weten:

Is dit niet de informatie die je zoekt? Vergeet ook alle blogs niet die ik geschreven heb. Stuk voor stuk onmisbaar als je online gaat ondernemen. Mijn blogs vind je hier.

Op deze website deel ik alles wat ik weet, kan en doe en dat doe ik met een reden. Ik vind het namelijk zo triest als ik lees dat de gemiddelde omzet voor een ZZP'er rond de € 23.000,- per jaar ligt. Dat is veel te weinig om van te leven en alles van te doen wat je wilt doen. Denk dan ook aan verzekeren en geld opzij zetten voor je oude dag. Ik gun iedere ondernemer een goed leven en daar hoort goed verdienen bij. Als ik daar ook maar 1 iemand bij kan helpen dan ben ik al blij. Doe er je voordeel mee en zorg dat jouw bedrijf voor jou gaat werken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.