Affiliate marketing

Affiliate marketing is het promoten van producten en diensten van iemand anders. Hiervoor hoef je dus zelf geen product (of diensten) hebben. Het mooie van affiliate marketing is dat je alleen maar de producten en diensten hoeft te verkopen. De verkoper regelt vervolgens de rest. Per succesvolle verkoop krijg je een deel van de opbrengst.

Is dit niet de informatie die je zoekt? Geen probleem, mijn kennisbank is groot. Lees hier verder voor de onderwerpen in de kennisbank. En vergeet ook alle blogs niet die ik geschreven heb. Stuk voor stuk onmisbaar als je online gaat ondernemen. Mijn blogs vind je hier.

Op deze website deel ik alles wat ik weet, kan en doe en dat doe ik met een reden. Ik vind het namelijk zo triest als ik lees dat de gemiddelde omzet voor een ZZP'er rond de € 23.000,- per jaar ligt. Dat is veel te weinig om van te leven en alles van te doen wat je wilt doen. Denk dan ook aan verzekeren en geld opzij zetten voor je oude dag. Ik gun iedere ondernemer een goed leven en daar hoort goed verdienen bij. Als ik daar ook maar 1 iemand bij kan helpen dan ben ik al blij. Doe er je voordeel mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *