Dropshippen

Dropshippen is hot. Vooral onder de jeugd hoor je grote verhalen van tieners die van school zijn gegaan en die nu goud geld verdienen met dropshippen. Ze reizen de wereld over, hoeven bijna nooit te werken en het geld klotst tegen de plinten omhoog.

Ja, er zijn echt dropshippers die deze resultaten halen. Maar wat is dropshippen eigenlijk? Hoe doe je het en wat moet je er voor kunnen? Deze informatie en meer vind je hieronder.

Wat is het en is het wat voor je?

Wat heb je nodig?

Wat levert het op?

Waar liggen de kansen en bedreigingen?

Is dit niet de informatie die je zoekt? Geen probleem, mijn kennisbank is groot. Lees hier verder voor de onderwerpen in de kennisbank. En vergeet ook alle blogs niet die ik geschreven heb. Stuk voor stuk onmisbaar als je online gaat ondernemen. Mijn blogs vind je hier.

Op deze website deel ik alles wat ik weet, kan en doe en dat doe ik met een reden. Ik vind het namelijk zo triest als ik lees dat de gemiddelde omzet voor een ZZP'er rond de € 23.000,- per jaar ligt. Dat is veel te weinig om van te leven en alles van te doen wat je wilt doen. Denk dan ook aan verzekeren en geld opzij zetten voor je oude dag. Ik gun iedere ondernemer een goed leven en daar hoort goed verdienen bij. Als ik daar ook maar 1 iemand bij kan helpen dan ben ik al blij. Doe er je voordeel mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.