E-mail marketing

Marketing, als online ondernemer moet je aan marketing doen. Maar wat is marketing eigenlijk? Marketing is niet meer of minder dan het juiste verhaal aan de juiste persoon vertellen op het juiste moment.

Marketing is voor mij als daten. Je potentiële klant leert jou kennen en ontdekt wat jij kunt, wat jij geleerd hebt en hoe jij daarmee andere mensen kunt helpen. Jouw verhalen zorgen ervoor dat jouw potentiële klant je leert kennen en je gaat vertrouwen en uiteindelijk van potentiële klant, klant wordt.

Waarom heb je e-mailmarketing nodig en hoe doe je dat?

Belangrijke termen

Voor gevorderden

Is dit niet de informatie die je zoekt? Geen probleem, mijn kennisbank is groot. Lees hier verder voor de onderwerpen in de kennisbank. En vergeet ook alle blogs niet die ik geschreven heb. Stuk voor stuk onmisbaar als je online gaat ondernemen. Mijn blogs vind je hier.

Op deze website deel ik alles wat ik weet, kan en doe en dat doe ik met een reden. Ik vind het namelijk zo triest als ik lees dat de gemiddelde omzet voor een ZZP'er rond de € 23.000,- per jaar ligt. Dat is veel te weinig om van te leven en alles van te doen wat je wilt doen. Denk dan ook aan verzekeren en geld opzij zetten voor je oude dag. Ik gun iedere ondernemer een goed leven en daar hoort goed verdienen bij. Als ik daar ook maar 1 iemand bij kan helpen dan ben ik al blij. Doe er je voordeel mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.