Wat verdient een...?

Tuurlijk, hartstikke fijn om digital nomad te worden en over de hele wereld te reizen en ondertussen lekker te verdienen. Maar dan moet je wel de juiste werkzaamheden kiezen. Anders werk je je een breuk, verdien je weinig en is het reizen meteen een stuk minder leuk. Wat kan je doen en wat verdien je dan? Ik vertel het je graag:

Is dit niet de informatie die je zoekt? Geen probleem, mijn kennisbank is groot. Lees hier verder voor de onderwerpen in de kennisbank. En vergeet ook alle blogs niet die ik geschreven heb. Stuk voor stuk onmisbaar als je online gaat ondernemen. Mijn blogs vind je hier.

Op deze website deel ik alles wat ik weet, kan en doe en dat doe ik met een reden. Ik vind het namelijk zo triest als ik lees dat de gemiddelde omzet voor een ZZP'er rond de € 23.000,- per jaar ligt. Dat is veel te weinig om van te leven en alles van te doen wat je wilt doen. Denk dan ook aan verzekeren en geld opzij zetten voor je oude dag. Ik gun iedere ondernemer een goed leven en daar hoort goed verdienen bij. Als ik daar ook maar 1 iemand bij kan helpen dan ben ik al blij. Doe er je voordeel mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.