Savvii Review | Waarom ik zo blij ben dat ik Savvii Hosting heb

Savvii Nijmegen Hosting

Meestal begin ik mijn artikelen niet met een persoonlijk verhaal, maar in dit artikel ga ik dat een keer wel doen. Want boy oh boy, wat heb ik een hoop ellende meegemaakt met mijn hosting. Mind you, het volgende verhaal gaat niet over Savvii, maar over de hosting die ik vóór mijn overstap naar Savvii Hosting had.

Ben je al overtuigd van de Savvii Hosting en wil je direct aan de slag. Je kunt hier je gratis trial van 14 dagen voor Savvii aanvragen. Kun je meteen zien of jouw website (het is een kopie van je website trouwens) sneller is dan je eigen website. Ik zou zeggen ‘check it out’, je kunt het altijd proberen toch!

Voordat ik in zee ging met Savvii had ik deze ernstige problemen

Het was al een paar maanden aan de gang. Mijn affiliate websites waren traag! Als dikke stront de berg op zeggen we dan hier. Pardon my French. Maar het was dan ook echt hopeloos.

Om een voorbeeld te geven: als ik een blog wilde delen op Facebook dan laadde het bericht zonder afbeelding. Het duurde zo lang om mijn blogs te laten laden dat Facebook het op gaf en het bericht zonder afbeelding toonde. Na tig keer proberen was er dan vaak ineens een moment dat het laden van mijn blog net even snel genoeg ging en dan kreeg ik eindelijk, eindelijk, eindelijk mijn bericht zoals ik het wilde.

Het maken van Facebookberichten kreeg ik op een bepaald moment altijd wel weer voor elkaar. Maar ik zag het op mijn telefoon of als ik zelf wat opzocht op mijn eigen affiliatewebsite op mijn computer. Het duurde gewoon veel te lang om een pagina te laden. En we weten allemaal: bezoekers van je website hebben geen geduld. Ze moeten de gevraagde informatie snel vinden. Zo niet, dan zijn ze weg en gaan ze naar een andere website die wel fatsoenlijk laadt.

Waarom waren mijn websites toch zo traag (zonder Savvii Hosting)

Ik had al verschillende keren de vraag gesteld waarom mijn websites zo traag waren en ik heb alle antwoorden gehad. Dat mijn websites helemaal niet traag waren. Dat het aan de affiliate-linkjes lag, dat die zo traag laadden. En een pagina opent pas als alle linkjes op die pagina geladen zijn.

En toen kwam het moment dat het helemaal mis ging. Mijn website was totaal niet meer te bereiken. In eerste instantie werd er gezegd dat mijn website weldegelijk online was, maar dat er bij mij in huis iets niet goed was met het internet. Toen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een paar mensen uit mijn netwerk gevraagd om mijn websites te testen. Antwoord van iedereen: je websites doen het inderdaad niet.

Weer op zoek naar oplossingen en dat bleek te liggen in het legen van een cache. Bijna iedere morgen werd de cache geleegd, dan was mijn website even online en daarna wederom niet meer. Op een bepaald moment lag mijn website er al dagen uit en toen was voor mij de maat vol! Jammer, want het ontbrak mijn oude hosting zeker niet aan inzet en ze hebben heel veel moeite voor me gedaan, maar de problemen werden gewoon niet opgelost.

Savvii Support bracht licht aan het eind van de tunnel

Dit is het moment dat Savvii in beeld komt. Ik heb namelijk een bevriende onderneemster gevraagd wie haar hosting regelt. Ik wist dat zij een complexe en grote website heeft en als haar website blijft draaien, dan kan die hostingpartij mijn website ook aan. Zij vertelde dat ze bij Savvii Nijmegen is.

Waarom Savvii (onder andere) zo goed is

Nog wel grappig om te vertellen. Weet je waarom zij voor Savvii gekozen heeft? Omdat ze aan haar contactpersoon bij Savvii Nijmegen had gevraagd of Savvii ook e-mailservers beheerde. En dat doet Savvii niet. Weet je waarom niet? Omdat zij kneitergoed willen zijn in 1 ding en dat is je website hosten. En de rest doen ze dus niet, maar wat ze wel doen dat doen ze supergoed.

Gratis trial bij Savvii Nijmegen

Allright, dus ik ging meteen op zoek naar Savvii. Wat zo fijn was, je kon meteen gratis 14 dagen trial aanvragen. Dan maakt Savvii een kopie van je huidige website en kun je testen of jouw website inderdaad sneller wordt als je naar Savvii gaat. Ik zeg eerlijk, met die kopie ging wel wat mis want er leek alsnog een bestandje op mijn ‘echte’ website te staan en dat was op een bepaald moment een extra probleem voor mijn oude hosting om mijn website live te houden.

Savvii review hosting nijmegen boven

Ik had ook nog een extra uitdaging, want ik gebruikte nogal wat plugins die ik ‘gratis’ kreeg van mijn oude hosting. Als je bij hen de hosting afnam, dan zorgden zij dat je gebruik mocht maken van betaalde plugins die zij gekocht hadden. Ik belde met Savvii om te vragen of ik die plugins bij hen ook zou krijgen.

De eerste verkoper die ik aan de lijn kreeg zei dat dat niet zo was, maar een dag later werd ik teruggebeld door een andere verkoper die zei dat ik die plugins wel degelijk zou krijgen. Lang verhaal kort: ik kreeg de plugins NIET van Savvii. Ik zou ze zelf moeten kopen. Het gaat te ver om te vertellen hoe het uiteindelijk opgelost is, maar ik heb de plugins.

Toen het geregeld was dat ik mijn plugins kon houden en dat mijn websites dus ook zouden blijven draaien als ik overging naar Savvii, konden we van start. Omdat ik voor Managed Hosting heb gekozen hielp Savvii me met het verhuizen van mijn websites. Officieel berekenen ze daar kosten voor, maar omdat ik maar 3 websites had hebben ze het gratis voor me gedaan. Heb je 1000 websites (ik noem maar wat) dan gaat het je niet lukken, dan moet je betalen. Maar 3 is blijkbaar zo weinig werk dat ik het er gratis bij kreeg.

Hoe Savvii doorpakt

Binnen een dag was ik over en kreeg ik bericht dat ik mijn websites weer kon benaderen. En waren ze sneller? Yes. Dat was meteen duidelijk. En de website die al die tijd offline had gestaan stond weer online. It’s a miracle! En ik kijk nog steeds iedere dag of ie nog wel online staat 😀. Dat is zo trouwens (het is de website waar je nu op bent, onlinebusinessbouwer.nl).

De supersnelle service van Savvii

Maar ik had nog wel een probleem met het laden van bepaalde blogs. Dat was nog steeds traag. En het probleem dat ik al maanden had dat bijvoorbeeld berichten op Facebook niet goed laadden dat was nog steeds. De eerste dag bij Savvii diende ik dus direct al een support-ticket in. En wat denk je? Serieus waar. Binnen een half uurtje had ik al bericht terug dat ze het probleem gevonden hadden. Er was een plugin die botste en die ervoor zorgde dat mijn blogs zo langzaam laadden.

Ik wist even niet wat ik moest doen. Een vreugdedansje? Of zo kwaad worden als een stier? Of huilen. Dat laatste kwam nog het meest bij wat ik voelde, want had ik daar nu al weken zo niet maanden problemen door? Door het uit zetten van 1 plugin werkte mijn website weer goed en de oude hosting heeft dit probleem nooit gevonden. Savvii vond het binnen een paar minuten.

En ik zag het meteen aan mijn resultaten. Eindelijk stroomden de affiliate inkomsten binnen. Direct een flinke stijging ten opzichte van alle resultaten die ik ooit heb gehad.

Ondertussen heb ik al vaker vragen gehad aan Savvii en ik merk dat er altijd heel snel antwoord komt. Zelfs op tijdstippen dat Savvii officieel nog helemaal niet open is 👊. Maar wat het allerbelangrijkste is, is dat mijn websites online zijn en dat ze rete-snel zijn. Want je kunt als affiliate nog zoveel blogs schrijven en nog zulke waardevolle content maken. Als je website niet online staat of te traag is, dan heb je er he-le-maal niks aan. Ik heb dat nu door schade en schande ondervonden en ik ben ontzettend blij dat ik nu bij Savvii ben.

Savvii review hosting nijmegen midden

Wat krijg je allemaal als je je hosting onderbrengt bij Savvii

 • Onbeperkt dataverkeer: dus heeft jouw website onverwachts veel bezoekers? Super! Maak je geen zorgen of je site beschikbaar blijft dankzij onbeperkt dataverkeer. Zonder extra kosten.
 • Makkelijk en gratis verhuizen: Verhuis je site gratis, eenvoudig en snel naar de servers van Savvii met de Savvii WP Migrate plugin. De plugin zet alles over en configureert je site op hun platform. Kom je er niet uit? De technische support medewerkers helpen je graag. Of ze verhuizen je website gewoon voor je, zoals ze bij mij gedaan hebben.
 • HTTP/2-ondersteuning: Met HTTP/2 worden dingen tegelijkertijd ingeladen. Dit zorgt ervoor dat je website sneller laadt. Je bezoeker haalt namelijk sneller alle bestanden voor de site binnen. En een snellere site betekent vaak betere Google-rankings!
 • Automatische updates: Dit betekent dat je geen core- en plugin-updates meer hoeft te doen. In het control panel van Savvii heb je namelijk de mogelijkheid om automatische WordPress core- en/of plugin-updates aan te zetten. Zij voeren de updates dan voor je uit en controleren je site. Gaat er iets mis? Dan zetten ze de back-up en brengen ze je op de hoogte.
 • Dagelijkse back-ups: Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je data. Savvii maakt dagelijks een back-up van al jouw sites. Deze back-ups bewaren ze 14 dagen offsite. Kies eenvoudig welk onderdeel van je site je wilt terugzetten. Je hebt de keuze om een volledige site terug te zetten of je kunt kiezen om alleen de database, code-bestanden, of de media-folder terug te plaatsen.
 • Varnish caching: Zorgt wederom voor een snellere site. Savvii gebruikt Varnish caching om te zorgen voor betere performance. Deze Varnish configuratie is speciaal geoptimaliseerd voor WordPress. Dit resulteert in een snellere website voor je bezoekers, en een hogere ranking in Google.
 • Malware detectie & cleanup: Savvii scant alle sites op hun platform dagelijks op backdoors, malware en andere veiligheidsrisico’s. Ben je ondanks alle maatregelen toch gehackt? Als je de auto-updates aan hebt staan zorgen zij ervoor dat je site gratis schoongemaakt wordt.
 • sFTP & database-toegang: Moeilijke term die ik zelf niet snap. Wat belangrijk is om te weten. Je maakt eenvoudig verbinding met je database via phpMyAdmin en je website-bestanden beheer je via sFTP. Dit is de veilige variant van FTP. Als je site op een VPS-pakket staat kun je ook direct met een database-client verbinding maken.
 • Gratis Multisite ondersteuning: Dit betekent dat je op elk pakket bij Savvii een WordPress multisite kunt draaien. Zonder extra kosten.
 • Gratis SSL-certificaat: Bij elke site krijg je standaard een gratis DV SSL-certificaat van Let’s Encrypt. Met een SSL-certificaat is je site niet alleen veiliger, je kunt hierdoor ook nog eens gebruik maken van de HTTP/2. Die HTTP/2 die er voor zorgt dat je een snellere laadtijd hebt omdat zaken tegelijkertijd ingeladen worden.
 • Staging: Met onze staging functionaliteit pas je eenvoudig je site aan zonder dat je bezoekers hier last van hebben. Test de nieuwste PHP-versie, installeer een nieuwe plugin of verander je thema. Werkt alles goed op je staging-site? Met één druk op de knop voer je de wijzigingen door naar je live-site.

Zijn er ook nadelen aan Savvii Hosting Nijmegen?

Tot op heden heb ik geen nadelen aan Savvii kunnen vinden, behalve misschien de prijs. Ik betaal nu € 79,- per maand voor maximaal 5 websites en dat is een stuk meer dan dat ik bij mijn vorige hosting betaalde. Maar, toen stonden mijn websites of niet online of ze waren hartstikke traag. Dan kan het goedkoper zijn, maar je schiet er geen moer meer op. Ik betaal dus met liefde een hoger bedrag per maand en ik weet nu dat me dat gewoon meer geld oplevert. En ik heb met beide handen de 10% korting gepakt door niet per maand maar per jaar te betalen. Wel zo fijn, heb je ook maar 1 factuur in je boekhouding en ben je er voor een jaar van af.

Savvii review hosting nijmegen onder

Bedankt voor het lezen van de review van Savvii

Heb je nog vragen aan mij waarop ik antwoord kan geven over Savvii? Laat dan in een reactie weten waar jij nog mee zit en ik doe mijn best om je zo snel mogelijk te woord te staan. Ondertussen kun je alvast jouw gratis trial aanvragen bij Savvii en kun je kijken of jouw website sneller is op hun platform.

Als jouw website eenmaal topnotch is dan wil je natuurlijk meer manieren ontdekken van online geld verdienen. Lees dan mijn uitgebreid artikel over online geld verdienen.

Rinie van Driel en Liesbeth de Korte (2)Je las een blog van ons:
Rinie van Driel (visuals): www.rinievandriel.nl
en Liesbeth de Korte (tekst): www.liesbethdekorte.nl

Elke twee weken een soortgelijk artikel in je mail? Dat kan: meld je hier aan. Dan krijg je meteen als bonus mijn e-book over 8 conversie killers die je sales kosten tijdens je verkoopwebinar. Gratis natuurlijk!

Wil je reageren? Dat mag altijd, dat kan hieronder. Delen mag natuurlijk ook. Graag zelfs.

Categorie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.