Affiliate Marketing Revolutie? Dan heb ik liever deze (thuiswerkmasterclass.nl review 2022)

Thuiswerkmasterclass review

Als je met affiliate marketing wilt beginnen en je typt deze zoekterm in in Google, dan word je doodgegooid met reviews over de Affiliate Marketing Revolutie. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat je een review vindt die door mij geschreven is 🙈.

Want dat is de slimme strategie van Jacko Meijaard, die zonder meer heel goed is in affiliate marketing en geld verdienen. Vooral voor zichzelf! Hij heeft een werkelijk briljante strategie bedacht waarin hij newbies leert hoe je affiliate marketing toe moet passen. Terwijl hij diezelfde newbies van harte uitnodigt om affiliate te worden van zijn eigen training, de Affiliate Marketing Revolutie.

Het wemelt dus van de jubelverhalen over hoe goed Jacko en de AFM is. Want ja, je moet er wel over jubelen, want je wilt natuurlijk dat er op jouw link wordt geklikt en dat iemand daadwerkelijk koopt.  Want dan werkt je strategie en heb je een affiliate commissie (kortom: een vergoeding) gescoord.

Maar is de Affiliate Marketing Revolutie werkelijk zo goed? Heel eerlijk: ja hoor. Deze training is prima. Als je de basics wilt leren over hoe affiliate marketing werkt en hoe je met affiliate marketing kunt starten dan haal je met AFM een perfecte startertraining in huis.

Er zit echter 1 addertje onder het gras, of eerder gezegd een complete anaconda. Namelijk dat het al best druk is op de affiliate markt en dat het nog niet zo eenvoudig is om commissies te scoren. Sterker nog, er is geen handvol maar een land vol gefrustreerde marketeers die stuk lopen op hard werken en niks verdienen. Want met alleen de technische kennis ben je er niet. Tien jaar geleden was dat nog genoeg, maar nu niet meer.

Snel navigeren door dit artikel:
Openen Sluiten

10K club Jacko Meijaard, hot or not?

Daarom heeft Jacko de 10K-club ontwikkeld. Next level op de Affiliate Marketing Revolutie. Daarin krijg je coaching en ondersteuning en als je echt succesvol wilt worden met affiliate marketing dan heb je dat nodig (volgens Jacko dan hè). Zo goed als ik de AFM training vind, zo teleurstellend vind ik de 10K-club. En meer en meer mensen met mij. Ik zeg het gewoon maar eerlijk. Met behoorlijk pusherige verkoopgesprekken en je eigen FOMO (Fear Of Missing Out) laat je jezelf erin lullen. Want hé, je wilt wel succes boeken en dat zou je moeten krijgen met de 10K-club. Nou, dat valt tegen.

Teleurgesteld-10K-club-lid

Komen we nu bij die andere speler: Tom Weedaege. Tom is trouwens ook een lid van de 10K-club en ook hij was teleurgesteld over de geboden service. Hij dacht ‘dat kan beter’ en dat heeft hij ook gedaan. Tom heeft de Thuiswerk Masterclass gemaakt en hij vraagt daarvoor een investering van € 47,-. Dezelfde prijs dus als Jacko voor AFM.

Waarom ik liever voor de Thuiswerk Masterclass kies

De inhoud van de Thuiswerk Masterclass en AFM is voor het grootste deel vergelijkbaar, maar Tom heeft in mijn ogen 1 groot pluspunt. Tom denkt veel verder vooruit en is veel beter op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hij kijkt veel meer naar wat de toekomst ons gaat brengen en vertelt daar ook over. Denk bijvoorbeeld aan spraakgestuurde zoekopdrachten.

Die spraakgestuurde zoekopdrachten worden steeds belangrijker doordat meer en meer mensen aparatuur in huis hebben waar ze gewoon tegen kunnen praten. En dat levert andere zoekopdrachten op dan wanneer je ze in Google intypt. Verder heeft Tom ook een dijk van een tip voor afbeeldingen in je affiliate marketingblogs. Een tip die ik niet kende en die ik helaas dus al 2 jaar niet toepas. Echt een gemiste kans en deze informatie heb ik in AFM niet gekregen.

Wat nog mooier is, Tom heeft ook een next level volgend op de Thuiswerk Masterclass. Bij Tom kun je de coaching krijgen die ik in de 10K-club zo mis. Namelijk 90 dagen onbeperkte PERSOONLIJKE coaching (en dan ook echt!). Niet 20 mailtjes sturen en nog steeds geen goed en concreet antwoord op je vraag krijgen. Nee, gewoon videobellen en je vragen 1 op 1 bespreken en direct aftikken en oplossen. Zodat je verder kunt. Met een analyse van wat je nu al hebt en tips over hoe je je affiliate-website kunt verbeteren. Met het bekijken van je statistieken en daarmee een strategie bepalen voor hoe je het beste verder kunt gaan.

Even voor de duidelijkheid: is de 10K-club dan helemaal bagger? Nee hoor. En Jacko heeft ook een paar keer echt zijn best gedaan om mij te helpen. Ik heb hem een keer mogen bellen en hij heeft ook een paar keer behoorlijk lange mails naar me gestuurd om me verder te helpen. Maar het is gewoon niet die coaching waar ik op gehoopt had. En die ik ook nodig had om echt succesvol te worden met affiliate marketing.

Dus, zou ik je nu aanraden om meteen te starten met de coaching van Tom? Nee, dat doe ik niet. Wat ik zou doen als ik jou was? Dat hangt af van waar je staat op het gebied van affiliate marketing.

Ben je nog een complete beginner, dan zou ik starten met de gratis training die Tom aanbiedt. Daarin legt hij de filosofie van affiliate marketing uit en krijg je de basis informatie die je nodig hebt om voor jezelf te kunnen kijken of affiliate marketing echt wat voor je is.

Heb je besloten dat je echt met affiliate marketing wilt beginnen of heb je al een website maar twijfel je of je alles goed hebt opgebouwd? Dan zou ik de Thuiswerk Masterclass van € 47,- aanschaffen. Echt, die training is de prijs meer dan waard.

Ben je al verder gevorderd of kan het je niet schelen en wil je gewoon zeker weten dat je goed begint, check dan het coachingstraject. Ik vind het persoonlijk een koopje voor 90 dagen onbeperkte ondersteuning en dat Tom écht 1 op 1 met je meekijkt.

Wat je ook kunt doen: als je al een affiliate website hebt en hij levert niet op wat je gehoopt had, dan kun je ook alleen een website review laten maken door Tom. Dat is een hoop werk en Tom komt vervolgens met een stevige analyse (ik kan het weten, want hij heeft mijn websites ook door de mangel gehaald 🙈). Kost een paar centen, maar wat heb je liever? Doormodderen terwijl je de verkeerde kant op gaat? Of een goed advies waardoor je nu je tijd in de juiste dingen steekt. En tijd is ook geld, vergeet dat niet. Trouwens, ik vind de investering voor deze analyse nog goed meevallen. En als je voor de 1 op 1 coaching kiest, dan krijg je deze analyse erbij.

Ik kan me voorstellen dat je eerst nog wat vragen hebt voordat je overgaat tot (misschien wel alweer) een training aanschaffen.

Wat is de Thuiswerk Masterclass?

Tom heeft de namen wellicht niet helemaal handig gekozen, want ik raakte de weg een beetje kwijt. Maar ik heb de weg weer gevonden. En dit is de logica. Je hebt:

Je hebt dus de Thuiswerk Masterclass en dat is een GRATIS affiliate marketing cursus waar je de volledige basis leert van affiliate marketing. Met deze gratis training leer je hoe je een winstgevende website maakt door gebruik van de juiste software en de best werkende SEO technieken. Wat moet je namelijk doen? Blogs schrijven die hoog komen in Google door middel van een gedegen zoekwoordonderzoek en Google SEO. Hierdoor krijg je (meer) bezoekers op je website of webshop en zal je commissies verdienen. Dat is de wet van de grote getallen. Als je veel bezoekers op je website krijgt en een (klein) percentage koopt, dan moet je gewoon commissies krijgen. Dat kan niet anders.

Wist je dat deze commissies kunnen oplopen tot € 500 en meer per verkoop?

Kortom: deze gratis masterclass is geschikt als je geld wil verdienen online of als je meer klanten wilt krijgen uit je website of webshop.

Volledig overzicht van de (gratis) Thuiswerk Masterclass

De gratis cursus bestaat momenteel uit 11 modules en 26 videolessen. Deze worden constant geüpdatet naar de laatste trends op affiliate gebied. Want je weet het, de wereld verandert snel en constant en daar wil je met je affiliate marketingstrategie in bijblijven.

De video’s van de Thuiswerk Masterclass duren gemiddeld tussen de 5 en 10 minuten per les. Dus 26 video’s lijkt veel, maar binnen een paar uurtjes ben je erdoorheen en ben je weer helemaal bij.

Ik zet de verschillende modules even voor je op een rij: 

Module 1: Inleiding

Module 1 bestaat uit 4 lessen:

In deze module krijg je een volledige introductie van de cursus en krijg je de mogelijkheid deel te nemen aan de 3 dagen challenge. 

 • 1. Welkom
 • 2. Wie ben ik? En dan gaat het over Tom natuurlijk, niet over jouzelf 🙃. 
 • 3. Voeten op de grond. 
 • 4. 30 dagen challenge (vraagt een kleine investering, maar dan mag je 30 dagen via Telegram met Tom ‘chatten’ en al je vragen stellen)

Module 2: Affiliate community

In module 2 krijg je een overzicht in de community en zie je hoe je toegang krijgt tot de thuiswerk masterclass community.

 • 1. Overview
 • 2. Thuiswerk Masterclass Community

Module 3: Affiliate marketing strategie

In module 3 krijg je een stappenplan hoe je jouw website kan opzetten en hiermee commissies kan verdienen.

 • 1. Affiliate marketing verdienmodel
 • 2. Affiliate platformen
 • 3. Affiliate link promoten

Module 4: Interessante affiliate producten

In module 4 kan de pret beginnen en krijg je een inkijkje in welke producten je kan promoten in ruil voor een commissie.

 • 1. Fysieke producten en/of online producten
 • 2. Wederkerende commissies (dat is pas echt interessant, als je die hebt dan krijg je iedere maand een bepaald bedrag uitgekeerd)

Module 5: Winstgevende en bewezen strategie

In module 5 leer je hoe je de strategie kan optimaliseren. Je krijgt ninjatips die ervoor gaan zorgen dat jij succesvol kunt worden met je affiliate website. 

 • 1. Thuiswerk Masterclass strategie 
 • 2. Affiliate marketing voordelen
 • 3. Bezoekers bekomen (Tom is een Belg, dus die zeggen ‘bekomen’ in plaats van ‘krijgen’)

Module 6: Website maken

Yes we gaan bouwen! In module 6 leer je de eerste stappen die je moet zetten om je website te kunnen registreren. Tom geeft aan welke websitesoftware hij gebruikt en wat zijn ervaringen waren met bepaalde software. Tom gebruikte namelijk verschillende websitesoftwares dus hij weet waar hij over praat.

 • 1. Domeinnaam registreren
 • 2. Doorslaggevende website software

Module 7: Google SEO

Hoog scoren in Google is de levensader van je affiliate website en je wilt dus zo snel mogelijk op de door jou gekozen zoekwoorden scoren. Dat leer je in module 6.

 • 1. Google SEO
 • 2. Zoekwoord onderzoek
 • 3. SEO tips

Module 8: Webshop

Heb jij een Webshop, dan is deze module voor jou. Want ook hier kun je optimaliseren en verbeteren. Daarover vertelt Tom in deze module, dus doe er je voordeel mee.

 • 1. Winstgevende webshop
 • 2. Gouden Tips

Module 9: Aanbevolen software

Tom heeft een grote voorkeur voor de software die hij gebruikt. Daarover vertelt hij in module 9. Hij vertelt daar ook meteen WAAROM hij zo’n fan is van deze software. Spoiler alert: hij is fan van deze software omdat het schone code genereert. Waarom schone code zo fijn is? Omdat ome Google er ontzettend fan van is en jou beloont met hogere ranking. En dat is wat je wilt!

 • 1. Doorslaggevende affiliate software

Module 10: Mijn Resultaten (van Tom zelf dus 😀)

Hier ging ik dus uit mijn dak. De resultaten van Tom zijn zo goed dat ik eerst niet kon geloven wat ik zag. Ik begreep het gewoon niet. Maar het is echt zo en Tom belooft je dat jij dit ook kunt bereiken. Als je maar doorzet en de juiste strategie inzet. Check it out!

 • 1. Mijn resultaten
 • 2. Gratis call aanvragen

Module 11: Upgrade

Het kon niet uitblijven. Want je hebt nu al heel veel informatie gekregen, maar om echt aan de slag te gaan wil je verder met de betaalde training. De Thuiswerk Masterclass 3 in 1. En die kun je al aanschaffen voor € 47,-, dus dat zou ik zeker doen.

 • 1. XXL met je website en inkomen
 • 2. 3 in 1 Thuiswerk Masterclass

GA NAAR DE GRATIS MASTERCLASS

Wie is Tom Weedaege (de maker van de cursus)? 

De Thuiswerk Masterclass is ontsproten aan het creatieve brein van Tom Weedaege. Tom is nog een relatief jonge gast (1994) en hij is al 5 jaar bezig met online geld verdienen (ik schrijf deze blog in 2022, dus lees je dit verhaal later, even rekenen dan).

Leuk weetje. Je kunt Tom ook kennen als “Thomas Julian”, want hij is best behoorlijk beroemd als muzikant. Tom heeft al heel vaak opgetreden in België en Duitsland en hij reist heel wat af. Wat doet hij tijdens die optredens? Hij zingt en speelt accordeon en piano.

Tom Weedaege

De tijd dat hij in de auto zit te zitten wil hij nuttig besteden. Kijken zijn vrienden Jan Smit en Christoff naar Netflix of voetbal, Tom is druk met blogs schrijven voor zijn affiliate websites. Hiermee heeft hij inmiddels een stevig inkomen opgebouwd en dat stelt hem in staat om te investeren in dingen die hij graag doet. Hierdoor kon hij stap voor stap bouwen aan zijn muzikale weg.

Corona heeft ook Tom hard geraakt en hij heeft een tijd zonder optredens moeten leven. Hoe fijn was het toen dat hij een online inkomen had door affiliate marketing, zodat hij zich over geld in ieder geval geen zorgen hoefde te maken.

Toen de  lockdown bleef duren hielp Tom vrienden uit de muziekwereld met zijn affiliate marketing strategie. Met succes! Hij zag dat hij hiermee veel meer mensen kon helpen en hij is gestart met het opnemen van zijn kennis door middel van video’s. Wat mij hierin opvalt aan Tom is dat hij daarnaast ongelofelijk zijn best doet om iedereen persoonlijk te helpen tot het behalen van succes. En dat kan Tom dus ook voor jou doen!

Is Tom Weedaege betrouwbaar?

Of Tom Weedaege betrouwbaar is, je kunt het nooit zeker weten. Maar als ik al zie hoeveel moeite hij voor mij gedaan heeft, dan durf ik mijn hand wel voor hem in het vuur te steken.

Je weet ook nooit zeker of iemand zijn eigen resultaten laat zien als hij of zij de betalingen uit een bol.com account deelt. Aan de andere kant: hoe zou je de resultaten van iemand anders kunnen laten zien? Waar haal je dat vandaan en waar krijg je de inlogcodes? Ik geloof oprecht dat Tom zijn eigen resultaten laat zien.

En dit zijn alleen zijn resultaten met bol.com, dat realiseerde ik me meteen. Ik weet dat Tom veel meer affiliate linkjes heeft en dat hij feitelijk meer fan is van Amazon (hogere commissies). Dus ik sla al steil achterover van de resultaten van bol.com, maar ik weet zeker dat dit slechts een klein deel is van wat Tom totaal verdient met affiliate marketing. En dat per maand!

Verder is het ook een pluspunt dat Tom in de muziekwereld best een bekende naam is. Hij kan het zich gewoon niet veroorloven om slechte service te bieden, want dat gaat gegarandeerd in de pers komen. Dat zou zijn muziek vervolgens ook kunnen schaden. Dus er is Tom veel aan gelegen om juist positief naar voren te komen.

Om de klantentevredenheid zo hoog mogelijk te houden wil hij daarom persoonlijk contact te hebben met zijn leden. De cursisten krijgen de kans om mee te doen aan een 30 dagen challenge waar je 30 dagen met Tom kan chatten via Telegram, of bijvoorbeeld de gratis call waar je jouw doelen bespreekt met Tom. 

Kortom: Tom is echt one of the good guys!

Wat is de Thuiswerk Masterclass 3 in 1?

De Thuiswerk Masterclass 3 in 1 is een uitgebreide affiliate marketingcursus. Top notch als je wil starten met affiliate marketing.

En wat is er dan met die 3 in 1?

Samengevat kan je zeggen dat de gratis Thuiswerk Masterclass gaat over onderstaande punten:

 • 1. Stappenplan voor affiliate maketing
 • 2. Google SEO
 • 3. Online marketing

Drie in een dus en dit zijn de belangrijkste punten waar je op wilt scoren als je succesvol wilt zijn met affiliate marketing.

Je leert bijvoorbeeld welke platformen je kan gebruiken om een winstgevende website te maken. Dit zijn betaalde tools maar zeker ook gratis tools. Want er is ook zoveel gratis beschikbaar. In sommige zaken wil je dus zeker wel investeren, voor andere zaken is het helemaal niet nodig om te betalen.

Leerde je in de gratis training over hoe Google werkt en ‘denkt’. In deze 3 in 1 training krijg je tal van tips over hoe je ervoor kunt zorgen dat je zo snel mogelijk goed rankt op de zoekwoorden waarop jij gevonden wilt worden.

Affiliate marketing is meer dan een website bouwen en daarop blogs delen. In de gratis Thuiswerk Masterclass leer je hoe je meer bezoekers naar klant omtovert door gebruik te maken van onlinemarketingtechnieken. Ook hier is weer software voor, waarmee je ook nog eens een extra boost kunt geven aan je Google-ranking. Dat legt Tom allemaal uit in de Thuiswerk Masterclass 3 in 1.

Wat is de inhoud van de Thuiswerk Masterclass 3 in 1?

Ga er maar even voor zitten. Met 47 lessen ben je wel even zoet. Maar het zijn gelukkig allemaal vrij korte lessen, met 10 minuutjes per les ben je echt wel klaar en er zijn genoeg lessen die flink korter zijn dan dat.

Ik zet de verschillende modules even voor je op een rij: 

Module 1: Introductie

Zoals iedere training is er ook in deze training een introductie met wat uitleg. Die kun je natuurlijk skippen en gewoon maar kijken wat er komt. Dat is meestal mijn strategie, maar het is aan jou.

Module 2: Design

In module 2 leer je welke keuze je wilt maken voor het uiterlijk van je website. Belangrijk, want het gaat om de inhoud/content. Maar het oog wil ook wat. En verkeerde keuzes in design kunnen het verschil maken tussen dat jouw bezoeker start met lezen of dat jouw bezoeker direct weer wegklikt.

Onderwerpen in deze module:

 1. Website design
 2. Logo ontwerpen
 3. Logo invoegen

Module 3: Website maken

Bij elke website die je maakt zijn er altijd een paar vaste onderdelen die je wilt maken. Zijnde:

 1. Menu toevoegen
 2. Homepage
 3. Footer

Met deze zaken helpt Tom je in module 3 op weg.

Module 4: Google SEO

SEO is alles. Want als je niet gevonden wordt in Google dan ben je je affiliate website aan het maken voor de kat z’n viool. Voor niks dus.

Wat is er nodig?

 1. Zoekmachine optimalisatie
 2. Google Ranking
 3. Zoekwoorden onderzoek
 4. Zoekwoorden tips (en hier zaten voor mij dus pareltjes in die ik nog niet wist, na 2 jaar actief als affiliate marketeer)
 5. Blogbericht voorbeeld
 6. URL optimalisatie

Module 5: Blogartikelen opstellen

Hier komt ie, want hier gaat het om: blogartikelen maken en je website zo waardevol mogelijk maken.

Wat is daarvoor nodig?

 1. Blogartikelen maken
 2. Kopteksten
 3. Keywords
 4. Longtail versus shorttail (ook deze was voor mij zo waardevol)
 5. Large blog berichten (of zoals ik het noem ‘monsterblogs)
 6. Veel voorkomende fouten (die wil je dus voorkomen)
 7. Ondersteun je content
 8. Interactie
 9. Afbeeldingen
 10. Logo optimaliseren
 11. Inhoudstabel
 12. No index

Een heleboel onderwerpen, maar het zijn de kleine dingen die het verschil kunnen maken. Dus alle onderwerpen zijn belangrijk.

Module 6: Snelheid

Wederom een hack om hoger te komen in de zoekresultaten van Google. Snelheid is alles.

Wat leer je in deze module:

 1. Snelheid
 2. Snelheid VERBETEREN

Module 7: Hoger in Google

Wat wil je? Hoger in Google komen en liefst je concurrenten verslaan. Dat doe je door te mikken op die felbegeerde eerste plek in de zoekresultaten.

Wat is daarvoor nodig?

 1. Mobile
 2. Spinnenweb
 3. Backlinks
 4. Backlinks creëren

Module 8: Webshop

Beetje off-topic want als het goed is ben je hier om affiliate marketing te leren. Maar een webshop of een website, het maakt niet zoveel verschil. Heb je echt niets met een webshop, dan kun je deze module overslaan. Anders zou ik hem zeker even bekijken.

Module 9: Website kwaliteit

Dit is echt een superkorte module met een video van nog geen 2 minuten. Maar het wel een belangrijke module, want je wilt een kwalitatief goede website neerzetten. Waarom? Omdat je bezoekers dat fijn vinden en daarmee Google (daar is ie weer) dus ook.

Module 10: Data analyseren

Wederom een korte module (3 minuten), maar hier ga je aan de slag met Google Analytics. In deze tool kun je een schat aan informatie vinden. Zodat je weet waar je kunt optimaliseren. Je ziet ook meteen waar je goed scoort en waar je minder scoort. Kortom: dit wil je weten.

Module 11: Overzicht creëren

Doe jezelf en de bezoekers van je website een groot plezier en maak categorieën. Vindt Google trouwens ook weer fijn, maar dan moet je wel aan een paar voorwaarden voldoen. Dat leer je in module 11.

GA NAAR DE GRATIS MASTERCLASS

Module 12: Meer bezoekers (= meer affiliate inkomsten)

Ik heb het op deze website al heel vaak gehad over de wet van de grote getallen. Als je een heleboel bezoekers op je website hebt (laten we zeggen 100.000 per maand). En 1% koopt iets via jou, dan zou je 1000 verkopen, dus 1000x een affiliate commissie gescoord moeten hebben. Hoe krijg je die 100.000 bezoekers per maand?

 1. Nieuwe blogs
 2. SEO titel (en dus de JUISTE SEO titel maken)
 3. Landings pagina’s optimaliseren
 4. Online Marketing Tools
 5. Mailinglijst
 6. Reminder

Module 13: Blog review

Zoals ik al eerder schreef wil Tom jou graag persoonlijk helpen. En daarom is dit een module over blog reviews. Die blog review die Tom graag voor je doet als jij al een website en content hebt. Mooie kans om jouw website eens te laten bekijken door de ogen van iemand anders. Iemand anders die er ook echt verstand van heeft.

Module 14: Op weg naar meer

Dit kan geen verrassing zijn. Tom biedt nog een stapje meer aan met bijvoorbeeld een 1 op 1 coachingstraject van 90 dagen of een uitgebreide review van je affiliate website.

Dit is dus een module waarin Tom jou een zogenaamde upsell probeert te verkopen. Ik weet inmiddels uit ervaring dat dat hogere aanbod zeer waardevol is en het gaat er niet om wat je investeert en wat dat kost, maar het gaat erom wat dit je oplevert.

Het is aan jou, ga je dit aanbod bekijken of heb je het niet nodig. Jij bepaalt.

Thuiswerk Masterclass strategie

Affiliate marketing staat of valt met de juiste strategie bepalen en die vervolgens ook opvolgen. Wat mij opvalt en wat echt een verschil is tussen de training van Tom en van andere aanbieders is dat Tom verder kijkt dan alleen vandaag. Hij is zeer goed op de hoogte van de technologische ontwikkelingen en hoe deze ontwikkelingen ons op het gebied van affiliate marketing gaan raken.

Dat vind ik een gigantisch voordeel dat ik me daar nu al op in kan stellen en dat ik daarmee ook een voorsprong ga pakken op mijn concullega’s. Want dat is toch waar het om draait. Hoger komen dan ‘de rest’.

Voor wie is de Thuiswerk Masterclass geschikt? 

Deze affiliate masterclass is geschikt voor iedereen die online geld wil verdienen en die stap voor stap een passief inkomen wil opbouwen. 

Zoals ik al eerder schreef: ben je nog op zoek naar hoe het allemaal werkt en wat de filosofie erachter is? Ga dan voor de gratis affiliate marketing training. Ben je al verder en weet je al dat je wilt starten met affiliate marketing of ben je zelfs al gestart? Kies dan voor de training van € 47,-.

Heb je na die betaalde training nog het gevoel dat je meer nodig hebt, dan is het grote voordeel dat je Tom al hebt ‘leren kennen’ in de goedkopere trainingen. En dan kun je op dat moment de beslissing nemen of je het aandurft met Tom om voor de stevigere investeringen te gaan.

Affiliate marketing community

De Thuiswerk Masterclass heeft ook een community. Deze staat nog maar kort live (op moment van schrijven hè, dus in mei 2022). Er zitten nog niet heel veel mensen in deze groep, dat moet nog groeien. Maar je kunt er wel al je vragen stellen. Tom is erg actief en geeft zo snel, zo goed en zo veel mogelijk antwoord.

Wees niet verbaasd als je laat in de avond ziet dat Tom je net nog even antwoord heeft gegeven, want Tom is een echte workaholic. Hij vindt affiliate marketing zo leuk dat hij zelf liefst geen vakantie neemt en veel liever lange werkdagen maakt.

Voordelen van de Thuiswerk Masterclass

Waar ik altijd naar op zoek ben is naar nieuwe sterren op een bepaald gebied. Wat ik namelijk meer en meer merk is dat de gevestigde namen te populair en te druk zijn om je persoonlijk te helpen. Tom is zo’n ster. Hij is echt goed in wat hij doet (kijk maar eens naar zijn resultaten) en hij weet waar hij het over heeft. Ik wil met hem werken voordat hij te populair wordt en ook hij assistenten in gaat schakelen. Het moment om met hem te werken en zijn ‘brain te picken’ is NU’.

Wat kun je van hem krijgen

1. De GRATIS Thuiswerk Masterclass. Er staat bij dat deze masterclass normaal € 97,- kost, maar dat is natuurlijk kul. Dit is gewoon zijn weggever en hij gaat daar nooit geld voor vragen. Maar ergens een bedrag op plakken en dat ook rekenen is iets anders dan de waarde van iets. Deze GRATIS masterclass is inderdaad veel waard en wat dat betreft zou hij er best een prijs van € 97,- op kunnen plakken.

2. Je krijgt de mogelijk tot een gratis call met Tom waardoor je jouw website kan laten bekijken en je hem jouw vragen kan stellen. 

3. Je hebt de mogelijkheid tot de upgrade om echt XXL te gaan met je website & persoonlijk begeleid te worden met webinars, extra tips enz. Denk hierbij aan de Thuiswerk Masterclass 3 in 1. Voor € 47,- doe je al mee (en ja, dit bedrag moet je echt betalen). Wat ik nog wel wil zeggen is dat ook deze training veel meer waarde biedt dan het bedrag dat Tom ervoor rekent. Veel meer! 

4. Bewezen stappenplan, want je ziet aan de resultaten van Tom dat wat hij doet werkt! En nee, ik geloof echt niet dat het succes van Tom een eendagsvlieg is of toeval. Hij is superslim bezig en hij kijkt naar de toekomst. Zijn ideeën zijn dus super waardevol.

GA NAAR DE GRATIS MASTERCLASS

Gratis affiliate marketing masterclass

Ben je op zoek naar een gratis masterclass over affiliate marketing? Dan ben je bij Tom Weedaege aan het juiste adres. Weet wel, in deze masterclass leer je over de achtergrond van affiliate marketing en de visie die Tom heeft. Het is geen training waarin je de exacte stappen krijgt van dit moet je doen en dat moet je doen, of klik hier en zet daar dat neer. Dat leer je in de betaalde training (voor het belachelijk lage bedrag van € 47,- )

Veelgestelde vragen over de Thuiswerk Masterclass:

Ik ontvang veel vragen over de Thuiswerk Masterclass en natuurlijk geef ik graag antwoord. Check hieronder:

#1 Hoe kom je aan affiliate producten?

Gewoon door te toveren! Nee hoor, grapje. Dit is een hele goede vraag en het is een vraag waar ik lange tijd zelf mee geworsteld heb. Maar ik heb het antwoord gevonden. Er zijn een paar mogelijkheden:

 • Je zou zelf op zoek kunnen gaan naar ondernemers die producten verkopen en je zou die ondernemers kunnen vragen om een affiliate-deal. Ik heb er zelf een paar waar ik een afspraak mee heb dat ik kopers een kortingscode mag aanbieden. Wordt die kortingscode gebruikt dan weet de verkoper dat die aankoop via mij komt. En dan krijg ik een vergoeding. Ik raad deze methode trouwens NIET aan. Het is super kwetsbaar en ik ben daarmee echt afhankelijk van de eerlijkheid van de verkoper. Ik heb op geen enkele manier inzicht en/of bewijs. Ik zie niet het aantal kliks, ik heb geen dashboard met het aantal verkopen. Ik heb niks.
 • Wat ik ook vaak zie is dat mensen op hun website hebben dat je een affiliate-link kunt krijgen voor een bepaald product of een dienst. Als je op de ‘word-affiliate-link’ klikt dan kom je vervolgens op een platform waarop je jezelf aan kunt melden. Krijg jij meteen je affiliate-link en kun je aan de slag. Wat hierin vervelend is is dat ik inmiddels een heleboel platformpjes heb waar ik 1 link op heb. Als ik mijn verkopen wil checken moet ik al die kleine platformpjes af om te kijken wat er gebeurd is. Maar goed, ik doe dit altijd wel en ik meld me gewoon aan. Ik wil een bepaalde affiliate link en die kan ik hier krijgen, dus dan maar wat onhandiger werken, maar dan heb ik hem wel.
 • Mijn favoriet is me aanmelden op grote affiliate-platforms. Deze platforms hebben vaak een groot aanbod aan bedrijven die affiliate-linkjes voor allerlei producten aanbieden. Je kunt het zo gek niet bedenken. Van reizen tot hondenvoer, van trainingen tot e-books en van speelgoed tot de duurste gadgets.Laten we even het voorbeeld van speelgoed nemen. Als jij een affiliate-website hebt op het gebied van speelgoed dan ga je gewoon de affiliate-platforms af en je zoekt op aanbod op het gebied van speelgoed. Dan krijg je vanzelf een hele lijst met winkels/ondernemers die speelgoed aanbieden. Je meldt je aan en hop je hebt er weer een linkje bij. Je kunt wat dat betreft 2 kanten op. Als je nog geen affiliate-website hebt, dan kun je inspiratie opdoen op de verschillende platformen en zo ontdekken met welk onderwerp jij je geld zou willen verdienen. Of andersom: dat je al weet waar je het over wilt gaan hebben en dan kun je gericht zoeken en kijken wat er zoal te krijgen is aan affiliate-linkjes en vergoedingen.

#2 Ik zie Thuiswerk Masterclass en Thuiswerk Masterclass 3 in 1, wat is het verschil?

Hier was ik dus ook in de war, want Tom heeft zijn namen niet heel handig gekozen. Maar als je het eenmaal ziet, is het makkelijk. De Thuiswerk Masterclass is de gratis training waarin Tom de gedachte achter affiliate marketing uitlegt en ook vertelt WAT je volgens hem moet doen. De Thuiswerk Masterclass 3 in 1 is de betaalde training (voor slechts € 47,-!) en daarin legt Tom uit HOE je bepaalde dingen moet doen. Die 3 in 1 is:

 • Stappenplan voor affiliate maketing
 • Google SEO
 • Online marketing

Dat zijn namelijk de 3 stappen die je wilt zetten om succesvol te worden als affiliate. That't it.

#3 Nadelen Thuiswerk Masterclass?

Zitten er ook nadelen aan de Thuiswerk Masterclass. Ik zie er 2.

 1. De hoeveelheid video's. In totaal zijn de gratis masterclass en de betaalde masterclass samen goed voor rond de 75 video's. Heel eerlijk: ik werd er al moe van toen ik er alleen al aan dacht. Maar het zijn gelukkig allemaal korte video's en als je er even goed voor gaat zitten kun je er in een ochtend doorheen zijn. Niet slecht om in zo'n korte tijd helemaal op de hoogte te zijn van wat affiliate marketing is, wat je voor een succesvol affiliate marketingbedrijf moet doen en welke stappen je exact moet zetten om een website op te zetten die je ook daadwerkelijk geld op gaat leveren.
 2. In de betaalde training laat Tom zien HOE je precies je website opbouwt en wat er nodig is om een succesvolle affiliate-website te bouwen. Hij laat dit alles in Phoenix zien, dat is de tool waarin Tom zijn websites bouwt. Jacko Meijaard heeft trouwens ook een favoriet, hij legt alle stappen uit in de builder Marketheme. Dat is zijn favoriete builder, mede ook omdat Markettheme deels van Jacko is. Wat je bij beide mannen dus moet doen, als je niet diezelfde builder gebruikt, is dat je de stappen vertaalt naar jouw builder. Dat je uit moet zoeken hoe het in jouw builder werkt. Maar goed, er zijn zoveel builders dat het gewoon niet mogelijk is om voor alle builders uit te leggen hoe je bepaalde dingen exact moet doen om het op de juiste manier in je website te krijgen. Kortom: ik snap het helemaal dat de mannen gewoon een builder kiezen en zeggen 'zo werkt het bij mij en kijk jij maar hoe jij het voor elkaar krijgt als je voor iets anders kiest'.

Een affiliate link is een ‘gewone’ link waar een stukje extra code aan toe is gevoegd. Om een voorbeeld te geven: de ‘gewone’ link naar de Thuiswerk Masterclass is deze: https:/www.thuiswerkmasterclass.nl. Mijn affiliate-link is deze: https://thuiswerkmasterclass.plugandpay.nl/r?id=atf8K7sN

Die extra code zorgt ervoor dat de verkoper van het product meteen ziet dat een bepaalde verkoop via mijn link is gekomen.

De koper van het product merkt hier overigens helemaal niks van en het maakt voor de koper ook helemaal niks uit of hij/zij op de affiliate link klikt of op een andere link. Wees niet bang dat je nu ineens meer moet betalen of zoiets. Dat is gewoon niet zo, alles is hetzelfde. Je gunt alleen de affiliate een commissie voor het feit dat hij/zij de moeite heeft genomen om het product te bekijken en te vertellen wat hij/zij er van vond. That’s it.

#5 Welke producten kan ik promoten als affiliate?

Daar zal je nog verbaasd van staan. Want heel eerlijk: het gaat mijn fantasie te boven als ik zie voor welke producten allemaal affiliate linkjes te vinden zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken. Van reizen tot hondenvoer, van trainingen tot e-books en van speelgoed tot de duurste gadgets.

Wat dat betreft is het slim om je aan te melden voor affiliate-platforms en gewoon eens in hun aanbod te grasduinen. Er is zoveel mogelijk.

Wat mij bijvoorbeeld verbaasde is dat er ook heel veel affiliate-linkjes te krijgen zijn op het gebied van reizen. Ben jij dus reisgek en slaap je steeds weer in hotels, eet je in de meest uiteenlopende restaurants, ben je in voor de gekste uitjes en excursies? Maak er 2 vliegen in 1 klap van: en jij hebt je fun van de belevenis en je kunt erover schrijven. Wat vond je ervan? Wat viel mee en wat viel tegen? En deel vervolgens je affiliate link. Zo kun je met jouw opgedane ervaring nog geld verdienen ook.

#6 Hoe werkt affiliate marketing?

Affiliate marketing werkt eigenlijk heel simpel. Zorg dat je affiliate-linkjes krijgt en deel die op zoveel mogelijk plekken. Mijn grote voorkeur is in blogs, dus op een website. Maar op sociale media is ook heel veel mogelijk. Kijk maar eens naar al die influencers die laten zien over welke producten en diensten zij enthousiast zijn. Daarna delen zijn doodleuk een affiliate-link of zorgen ze er op een andere manier voor dat de verkoper ziet dat bepaalde aankopen via de influencer zijn gekomen.

Feitelijk is het antwoord op ‘hoe werkt affiliate marketing’ kort:

 • Zorg dat je een platform/plek hebt waar je informatie deelt.
 • Meld je aan voor affiliate linkjes.
 • Deel jouw affiliate link in de verhalen die je vertelt.
 • Ketsjing. Kassa!

Een korte voetnoot bij mijn artikel over mijn Thuiswerk Masterclass review

De tips die ik deel op onlinebusinessbouwer.nl werken voor mij en ik heb natuurlijk ook gecheckt of er meer mensen enthousiast zijn over de producten en diensten waar ik over schrijf. Maar ik kan natuurlijk geen goede resultaten garanderen, dat hangt ook van jouw eigen inspanningen en motivatie af. Ik zou zeggen ‘go for it!’

Rinie van Driel en Liesbeth de Korte (2)Je las een blog van ons:
Rinie van Driel (visuals): www.rinievandriel.nl
en Liesbeth de Korte (tekst): www.liesbethdekorte.nl

Elke twee weken een soortgelijk artikel in je mail? Dat kan: meld je hier aan. Dan krijg je meteen als bonus mijn e-book over 8 conversie killers die je sales kosten tijdens je verkoopwebinar. Gratis natuurlijk!

Wil je reageren? Dat mag altijd, dat kan hieronder. Delen mag natuurlijk ook. Graag zelfs.

Categorie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.