Vitaily supplementen kopen, dit wil je weten (Review 2022!)

vitaily korting

Wil jij het maximale uit je leven halen, op alle gebieden? Ik wel! Ik ben niet voor niets (online) ondernemer geworden en ik ga voor succes. Niet alleen met mijn bedrijf, maar zeker ook persoonlijk. Als je me een beetje kent dan weet je dat ik in een wat minder gelukkig lichaam zit, ik heb namelijk chronische vermoeidheid. Lastig, maar geen onoverkomelijk probleem.

Het betekent echter wel dat ik altijd op zoek ben naar dingen die mij hierbij kunnen helpen.  Ik wil mijn lichaam sterk houden en vooral ook gezond. Want inenten tegen corona daar doe ik voorlopig nog niet aan, ik vertrouw op een sterk lichaam die de indringers gewoon met een flinke trap weer buiten schopt. En waar heb ik 100% vertrouwen in wat mij daarbij gaat helpen? Vitaily supplementen van Richard de Leth van OERSterk.

Weet je nu al dat je Vitaily supplementen wilt kopen? Dan heb ik een mooie kortingscode voor je. Als je via mijn link Vitaily bestelt en je vult bij ‘kortingsbon’ (helemaal onderaan) ‘jeverdienthet’ in, dan krijgt je € 7,50 korting op je pakket. Let op -> de code is ‘jeverdienthet’ maar dan zonder de aanhalingstekens. Druk op toepassen en je ziet de prijs omlaag springen. Doe je mee?

Vitaily supplementen zijn simpel en makkelijk

Eindelijk een simpele en makkelijke oplossing die me maar een paar seconden per dag kost om in te nemen. Waar ik niet stad en land af hoef te lopen om precies de juiste pillen, capsules en zakjes te vinden. Nee, alle supplementen zitten gewoon in 1 doosje en het is meteen voor een maand. Het enige wat ik nog hoef te doen is niet vergeten om iedere morgen mijn zakje met pilletjes in te nemen. 1x bestellen, 1x betalen en 1x thuis zijn om de boel aan te nemen van de bezorger en ik zit weer voor een maand geramd. Handig!

Vergeet niet om de code ‘jeverdienthet‘ in te vullen bij het afrekenen, dan krijg je € 7,50 korting op je bestelling.

Gezond en gelukkig oud worden valt nog niet mee


Want ik weet niet hoe het me jou zit, maar voor mij is gezond en gelukkig oud worden topsport geworden in de moderne onnatuurlijke maatschappij. Mijn twee belangrijkste uitdagingen zijn:

 1. Af komen van de dingen die ik niet nodig heb (en die ook gewoon niet goed voor me zijn), zoals chronische overprikkeling en chronische stress.
 2. Krijgen wat ik wel nodig heb, zoals diepe ontspanning, beweging en de juiste voedingsstoffen.

Ik weet dat ik in het verleden grote tekorten heb gehad van broodnodige stoffen. En daar ben ik niet alleen in. De meeste mensen lopen namelijk rond met belangrijke tekorten. Ze zijn een logisch gevolg van de moderne leefstijl, waaronder het moderne voedingspatroon. Want zelfs al staat er ‘biologisch’ op de verpakking, ik durf er niet altijd in te geloven. Zo heb ik een keer bij de Jumbo voor 2 kratten bloemkool gestaan. Echt, in beide kratten zagen de bloemkolen er exact hetzelfde uit. Alleen het ene krat had een kaartje met biologisch en het andere krat niet. En de prijs van biologisch was natuurlijk dubbel aan die van de gewone. Ik had echt het gevoel dat ik belazerd werd waar ik bij stond.

Maar goed, dat was even een zijsprong. Waar het om gaat is dat ik geloof dat het nog niet meevalt om op een natuurlijke manier alles binnen te krijgen wat je nodig hebt. En als dat niet lukt, dan moet je die tekorten aanvullen, anders krijg je er last van. Ik heb zelf onderstaande test gedaan om te kijken of ik tekorten had en ik schrok wel een beetje van hoeveel vakjes ik aan kon kruisen.

Doe de test ook eens. Kruis in onderstaande checklist de symptomen aan die afgelopen 3 maanden aanwezig zijn geweest. Sommige symptomen staan er meerdere keren in. Kruis ze dan telkens aan als ze op jou van toepassing zijn.

Wil je deze checklist liever groter? Klik dan hier: https://vitaily.nl/wp-content/uploads/2020/04/Vitamine-en-mineralentekort-test.pdf

Is je lijf je lief, leef dan preventief!


Het was voor mij dus een simpele keuze, ik heb meteen een maandverpakking Vitaily besteld (nogmaals: niet vergeten om ‘jeverdienthet’ bij de kortingscode in te vullen). Vitaily bundelt namelijk gezond en gemak in één. Een maanddoos bevat 30 dagzakjes en een dagzakje bevat 3 supplementen, namelijk:

 • 2 tabletten (met magnesium, selenium en jodium)
 • 2 capsules (met omega 3, vitamine D3 en vitamine K2)

Dit zijn de juiste hoogwaardige essentiële stoffen bij elkaar en zelfs over de zakjes/verpakking is goed nagedacht. Ze zijn namelijk gemaakt van biofolie (en mogen dus gewoon in de groene GFT-bak)

Richard de Leth zegt dan ‘Het kost je 4 slokken water en 6 seconden per dag’ en dat is ook echt zo. Pak een glas water en klok achter elkaar de pillen naar binnen. Bij mij zijn het trouwens 3 slokken, ik neem de capsules tegelijk in.

Wat zit er zoal in de supplementen van Vitaily?

Omega 3-vetzuren

De omega 3-vetzuren DHA en EPA zijn goed voor het hart en het triglycerideniveau in het bloed. Ze dragen ook bij aan het gezichtsvermogen en de hersenfunctie. Krijg jij deze vetzuren iedere dag voldoende binnen?

Vitamine D3

Vitamine D helpt bij de calciumopname in de darmen en botten. Het ondersteunt ook je afweer en spieren. En ja, vitamine D kun je zelf aanmaken (door minstens een half uur per dag buiten te zijn in de zon) maar haal je dat?

Magnesium

Magnesium heeft van alle mineralen de meeste functies in het lichaam. Het ondersteunt onder andere de hersenen, zenuwen, spieren en botten.

Jodium

Jodium is essentieel voor de werking van de schildklier.

Selenium

Selenium is net als jodium essentieel voor de goede schildklierwerking. Daarnaast is het ook een antioxidant en helpt het je afweer, haar en nagels.

Nu al krachtiger!

vitaily vegan

En inmiddels is Vitaily nog krachtiger geworden én het is vegan. Zink is toegevoegd en naast magnesiumbisglycinaat hebben ze ook magnesiumcitraat bijgevoegd. De concentraties selenium en vitamine K zijn op basis van de laatste inzichten ook verdubbeld. 

Ook de Vitaily Vegan heeft nu al een verbeterde formule. Wat zit er bijvoorbeeld in: pure algenolie, vitamine B12 én zink. Die vitamine B12 is super belangrijk voor 50+ers. Bij het ouder worden neemt de productie van maagzuur namelijk steeds iets af. Een goede maagzuurproductie zorgt onder andere voor het vrijmaken van intrinsic factor, en deze stof zorgt weer voor de opname van vitamine B12. Als mensen ouder worden – vooral boven de 50 jaar – zie je dat de opname van vitamine B12 dus steeds minder wordt, waardoor aanvulling (suppletie) heel verstandig is.

Wat leveren Vitaily supplementen je op?

Voor je afweer

Vitaily ondersteunt je immuunsysteem en levert stoffen die antioxidant zijn. Vitamine A, B6, D en selenium ondersteunen je immuunsysteem. Vitamine E en selenium hebben een antioxidante werking.

Voor je bloed en hart

Vitaily ondersteunt de bloedstolling via vitamine K en de aanmaak van rode bloedcellen via vitamine B6. Daarnaast ondersteunen DHA en EPA de normale werking van het hart (bij 250 mg EPA en DHA per dag).

Voor je hersenen, zenuwstelsel en je mentale staat

Het omega-3 vetzuur docosahexaeenzuur (DHA) is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en draagt bij aan de normale hersenfunctie. DHA heeft een positief effect bij een dagelijkse inname van 250 mg. Vitamine B6, magnesium en jodium ondersteunen het zenuwstelsel en dragen bij aan functies, zoals geheugen en concentratie.

Voor je energie en spieren

Vitaily Basis ondersteunt je energieniveau via vitamine B6, magnesium en jodium. Verder ondersteunen vitamine D en magnesium de normale functie van spieren.

Voor de opname van calcium, dus je botten en gebit

Vitamine D is betrokken bij calcium. Het helpt bij de opname van calcium uit voeding, het behoud van normale calciumniveaus in het bloed en bij de opname van kalk in de botten. Vitamine D en magnesium helpen om je gebit sterk te houden.

Voor je gezichtsvermogen

DHA en retinol zijn goed voor je ogen en zicht. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. DHA helpt ook bij de normale ontwikkeling van ogen in ongeboren baby’s en kinderen die borstvoeding krijgen, wanneer de moeder dagelijks 200 mg neemt.

Voor je schildklier

Jodium en selenium zijn essentieel voor de aanmaak van schildklierhormonen en ondersteunen de normale schildklierwerking.

Voor je huid

Vitamine A en jodium helpen de huid gezond te houden. Selenium is goed voor je haar en nagels.

Alle voordelen van Vitaily op een rijtje

vitaily supplementen
 • Vult de voedingsstoffen aan.
 • Hoge kwaliteit ingrediënten.
 • Makkelijk in gebruik door verpakking per dagdosering.
 • Ondersteunt de vitale functies van je lichaam.
 • Samengesteld door de experts van OERsterk.
 • Lage prijs door verkoop zonder tussenpersonen.
 • Verpakt in biologisch afbreekbaar biofolie.

En het laatste voordeel wil ik toch even extra benadrukken. Voor iedere maanddoos Vitaily die verkocht wordt planten ze één boom. (Had ik al gezegd dat je niet moet vergeten om bij je bestelling de kortingscode ‘jeverdienthet’ in te vullen?)

Zitten er ook nadelen aan Vitaily?

Zei Johan Cruijff al niet dat ieder voordeel ze nadeel heb? En dat is bij Vitaily dus ook. Ik heb 3 nadelen kunnen vinden.

Eerste nadeel: de pillen zijn groot. Het zijn joekels en ik kan echt goed pillen slikken maar voor mij is het een uitdaging om ze in 1x naar binnen te slaan. De oplossing: je kunt de pillen in 2 stukken breken en dat helpt al enorm. De capsules zijn een stuk kleiner en die slik je dus ook een stuk makkelijker weg.

Tweede nadeel: de prijs. De goedkoopste optie is € 60,- per maand en dat is toch wel een klap in je zeven stuivers. Dat zijn hele andere bedragen dan wanneer je bij Kruidvat even een doosje Davitamon koopt. Ik zeg zeker niet dat Davitamon slecht is, maar bij Vitaily ben je ervan verzekerd dat je een hoogwaardige kwaliteit aan ingrediënten en dat je de juiste hoeveelheden binnenkrijgt. Dat vind ik persoonlijk een fijne gedachte. Verder heb ik vroeger de nodige kilometers afgelegd om alle supplementen los te kopen en boy dan was ik ook bakken met geld kwijt. Dan redde ik het echt niet met € 60,- per maand. Kortom: ja, het is best wat geld. Maar als ik daarmee gezond en sterk kan blijven is het mij het geld meer dan waard.

Nadeel 3: je bestelt online en dat moet weer door het hele land getransporteerd worden. Snap ik, ik raak het ook een beetje beu dat ik zoveel niet gewoon even in de winkel om de hoek kan kopen. Maar Vitaily doet zijn best om de ecologische voetafdruk te verminderen. Voor iedere doos die verkocht wordt wordt een boom geplant. Kijk, dat vind ik een prima oplossing.

Zeg je nu ‘oké ik wil in mijn eigen gezondheid investeren en ik wil aan de slag met Vitaily’. Klik dan hier.

En wat zo fijn is, als je via mijn link bestelt dan mag ik je een mooie korting geven. Als je bij ‘kortingsbon’ (helemaal onderaan) ‘jeverdienthet’ plakt, dan krijgt je € 7,50 korting op een maand- of kwartaalpakket. Let op -> de code is ‘jeverdienthet’ maar dan zonder de aanhalingstekens. Druk op toepassen en je ziet de prijs omlaag springen. Doe je mee?

Op je gezondheid!

vitaily review

Veelgestelde vragen over Vitaily

Ik krijg veel vragen over Vitaily en daarom geef ik hieronder antwoord op de meestgestelde vragen.

#1 Vitaily korting, kan ik dat krijgen?

Maar natuurlijk kun jij korting krijgen op Vitaily. Als je via mijn link bestelt dan mag ik je een mooie korting geven. Als je bij ‘kortingsbon’ (helemaal onderaan) ‘jeverdienthet’ (zonder aanhalingstekens) plakt en op toepassen drukt, dan krijgt je € 7,50 korting op je bestelling. Mooi meegenomen toch!

#2 Vitaily supplementen, wat zijn het?

Vitaily helpt je een handje met al je dagelijkse benodigde basisvitamines in één zakje. Makkelijk en je hebt meteen de juiste hoogwaardige stoffen bij elkaar. Wat mij betreft een must als je in deze roerige tijden gezond en sterk wilt blijven. En weet je wat zo fijn is? Vitaily is 100% vrij van plastic en het is uitsluitend gemaakt van Vegan ingrediënten.

#3 De pillen zijn zo groot, moet ik ze per se in het geheel doorslikken?

Nee, gelukkig niet. Heb jij wat moeite om grote tabletten of capsules in één keer goed naar binnen te krijgen? Dan heeft Richard (de Leth) goed nieuws voor je: de multivitamines kun je prima door bijvoorbeeld je smoothiebowl 'mixen'. Het fijnmalen doet namelijk niets af aan de werking van de Vitaily-krachtpatsers. Breken, vergruizen of in het geheel doorslikken. Kies jij maar wat je het prettigst vindt.

#4 Die dagzakjes van Vitaily, dat is toch een hoop afval?

Aan de ene kant heb je natuurlijk helemaal gelijk, het lijkt niet meer van deze tijd om al die dagzakjes per dag te verpakken. Maar, alle dagzakjes zijn gemaakt van duurzaam biofolie en dat mag dus gewoon in de GFT-bak. 

Verder maakt Vitaily er een punt van duurzaamheid. Zo zijn ze bijvoorbeeld aangesloten bij het Eden Reforestation Projects. Eden Projects is een organisatie die samen met lokale communities 229 projecten voor herbebossing runt in verschillende landen. Bekijk hier het filmpje van een herbebossing project. Voor iedere verkochte maanddoos plant Vitaily een boom en sinds de start van Vitaily zijn er daardoor al meer dan 200.000 bomen geplant.

Dus ja, ik heb ook mijn bedenkingen bij de dagzakjes maar ze hebben er bij Vitaily goed over nagedacht en de juiste keuzes gemaakt. Dus ik voel me helemaal oké bij het innemen van Vitaily.

#5 Moet je iedere dag alle pillen slikken of mag je ze ook over meerdere dagen verdelen?

Kijk, je moet helemaal niks. Maar er zit wel een gedachte achter de dagzakjes van Vitaily. Namelijk dat ieder zakje de DAGELIJKSE hoeveelheid BENODIGDE stoffen bevat. Neem je niet het hele zakje dan doe je jezelf dus tekort en dat zou jammer zijn. Ik neem dus wel iedere dag het complete zakje in en ik volg de adviezen van Richard. Hoe laat je de pilletjes inneemt, dat maakt niet uit. Breken mag, verpulveren mag, maar liefst wel het hele zakje.

#6 Ik ben vegan, kan ik dat Vitaily gebruiken?

Yes, dan kun je JUIST Vitaily gebruiken, want het is vegan! En had ik al gezegd dat er geen plastic gebruikt wordt voor de pillen, de zakjes en de doosjes. Dus yes you can!

#7 Vitaily review, wat vind ik persoonlijk van Vitaily

Ik ben fan, maar dat had je misschien al door 😀. Waarom ben ik fan van Vitaily?

 1. Ik voel me supergoed nu in de supplementen dagelijks slik. 
 2. Het is lekker makkelijk, want voorheen was ik nogal eens onderweg om potjes aan te vullen. Nu heb ik gewoon iedere dag een zakje en de nieuwe voorraad wordt automatisch opgestuurd.
 3. Ik wéét dat ik de juiste pillen met de juiste hoeveelheden heb. Ik hoef zelf nergens meer aan te denken, 3 slokken water, effe slikken en door.

Wist je dat je het heel eenvoudig kunt proberen. Klik hier en bestel voor een maand Vitaily supplementen (en vergeet niet om bij de kortingscode 'jeverdienthet' in te vullen, dan krijg je € 7,50 korting op je eerste bestelling)

#8 Wat was die kortingscode ook alweer en hoeveel korting krijg je dan?

Nou, nog 1x dan: de kortingscode is 'jeverdienthet' zonder aanhalingstekens. Als je die code invult dan krijg je op je eerste bestelling € 7,50 korting. Mooi meegenomen toch!

Een korte voetnoot bij mijn artikel over mijn Vitaily review

De tips die ik deel op onlinebusinessbouwer.nl werken voor mij en ik heb natuurlijk ook gecheckt of er meer mensen enthousiast zijn over de producten en diensten waar ik over schrijf. Maar ik kan natuurlijk geen goede resultaten garanderen, dat hangt ook van jouw eigen inspanningen en motivatie af. Ik zou zeggen ‘go for it!’

Bonus: superlekkere recepten (onder andere om gezonde chocolademousse te maken 😀)

PS: Meer weten over manieren van online geld verdienen? Bekijk dan mijn uitgebreide blog over online geld verdienen.

PS 1 : Wil je eerst meer weten over wie Richard de Leth is en waarom je naar hem zou willen luisteren. Klik dan hier.
PS 2: Wil je weten wat OERSterk is en waarom je dit wilt zijn. Klik dan hier.

Rinie van Driel en Liesbeth de Korte (2)Je las een blog van ons:
Rinie van Driel (visuals): www.rinievandriel.nl
en Liesbeth de Korte (tekst): www.liesbethdekorte.nl

Elke twee weken een soortgelijk artikel in je mail? Dat kan: meld je hier aan. Dan krijg je meteen als bonus mijn e-book over 8 conversie killers die je sales kosten tijdens je verkoopwebinar. Gratis natuurlijk!

Wil je reageren? Dat mag altijd, dat kan hieronder. Delen mag natuurlijk ook. Graag zelfs.

Categorie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.